Butikken Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste
Vis produkter
Filter by Fjern alle
Min: 399 Max: 2 599
$399 $2599
  • Blå
  • Mørkeblå
  • Sort
  • Orange

Aclima fleecewool

Aclima FleeceWool er et nytt materiale som er produsert i ren merino ull, strikket, kuttet og børstet på en måte som gjør stoffet mykt, lett, isolerende og veldig komfortabelt å ha på seg. Disse plaggene er fantastisk når du skal slappe av inne på hytta, men fungerer like godt som isolerende mellombekledning på topptur. Når du velger FleeceWool fra Aclima er du garantert et produkt laget av ull fra gårder som behandler dyra bra og som er produsert i henhold til strenge krav for å hindre forurensing av miljøet.

 

Aclima har vunnet Scandinavian Outdoors Sustainability Award for denne nyvinningen. Du trenger ikke å kutte ut Fleece, det er vårt ansvar lage et godt og miljøvennlige alternativ til deg som forbruker!

 

Ull er naturlig, nedbrytbart og ikke minst fornybart. De fleste av oss har fått med seg at fleece har et dårlig rykte og gir fra seg skadelig mikroplast som sakte, men sikkert, vil ødelegge havet og naturen. Ved å blande kunnskapen fra våre forfedre med moderne metoder har Aclima laget et nytt og naturlig stoff. 

Filter
Sorter etter
Vis per side