Butikken Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Hoka speedgoat 5

Nyheten Speedgoat 5 er her.

Korte eller lange turer – her får du både komfort, godt grep og stabilitet i møte med fjellet. Speedgoat 5 er skoene du velger til terrengløping men også en favoritt for raske fjellturer.

 

Hva er nytt Speedgoat 5?

Ny overdel – Ny overdel som former seg bedre etter foten og har en mye mer behagelig passform enn sin forgjenger

Forsterket tåboks – Godt forsterket rundt tåboksen for den beste beskyttelsen

Bedre passform – Du står godt nedi den brede sålen og sammen med den nye, romslige tåboksen får du en komfortabel og stabil løpesko

 

Arbeidshesten Hoka Speedgoat 5 til dame og herre

Speedgoat er oppkalt etter HOKA-løper Karl “Speedgoat” Meltzer, og er en del av en prisbelønt og superrask skofamilie ment for løp i teknisk terreng. Den femte utgaven er nå kommet!

Mellomsålen er i en blanding av EVA og CMEVA skum, som gir en god kombinasjon av støtdemping og respons. Følelsen av trampolineeffekt! Fortsatt samme såletykkelse og Rocker-konstruksjon som tidligere. Yttersålen av Vibram Megagrip med 5mm knaster som sørger for eksepsjonelt grep i terrenget.

Speedgoat er først og fremst godt dempet løpesko til bruk på skogsstier og i fjellet. Men den er også en yppeilig tursko. Speedgoat 5 Mid modellen som leveres med vanntett  gore-tex membran fungerer som en lett fjellsko og har samme såle og grep som den lave modellen. Du står godt nedi den brede sålen og sammen med den romslige tåboksen får du en komfortabel og stabil sko som takler alle utfordringer.

Filter
Sorter etter
Vis per side