Butikken Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Hoka clifton 9

Nyheten vi har ventet på er endelig på plass i butikken, sjekk ut Hoka Clifton 9! Korte eller lange turer – her får du både komfort og fart i møte med asfalten og tredemølla. Clifton 9 er skoene du velger til dine daglige løpeturer!

Hva er nytt med Clifton 9?

Lavere vekt og mere demping – Ny mellomsåle med lettere og mer responsivt skum.

Forbedret hælkappe – Enda mykere hel som er snillere mot akillessenen.

Bedre passform – Overdelen har blitt luftigere og tungen er festet i sålen.

Flere kilometer – Forsterkninger i yttersålen gir Clifton 9 økt levetid.

Hoka Clifton 9 til dame og herre

Hoka Clifton 9 er både for den erfarne løper og deg som nylig har funnet løpegleden. Med særegen Hoka-demping, pustende overdel og stilrent design er Clifton 9 også en favoritt som jobb og fritidssko.

Samtidig som løpsfølelsen er enda bedre enn tidligere føres Clifton-arven videre. Den tydelige rocker-konstruksjonen gir en rullende følelse. Skoen er skånsom mot føttene, holder foten på plass og puster godt. Alt i alt er Clifton 9 klar for enda flere kilometer. Er du?

Flaggskipet Hoka Clifton

Fra første modell ble lansert i 2014 har Clifton gledet løpere med kombinasjonen av lav vekt og masse demping. Tradisjonelt var mengdetreningssko med god demping både tunge og lite responsive. Til raskere økter måtte du ta til takke med mindre demping og lengre restitusjonstid.

Hoka Clifton balanserte motsetningene mellom demping og fart, og tok allsidigheten til et nytt nivå.

  • Clifton er komfortabel nok til lange turer på asfalt.
  • Clifton er lett nok til å gi god løpsfølelse på de raske øktene.

Hoka Clifton – alt i ett

Alle kjenner til Clifton. På kort tid har den rukket å bli et ikon i løpeskobransjen. I de ulike versjonene har skoen både fått lavere vekt og bedre demping. Samtidig har Clifton beholdt sin gjenkjennelige rocker-fasong, som gir foten et naturlig og rullende steg. Wide-versjonen er litt romsligere, med bredere tåboks og enklere innsteg.  

Med massevis av demping, lav vekt og stort bruksområde har Hoka Clifton blitt en alt-i-ett sko for mange løpere. Er du ute etter en løpesko til variert fart på asfalt, grus eller tredemølle? Hoka Clifton tar utfordringene på strak arm.

Filter
Sorter etter
Vis per side